Onze zelfbouw modules

Verwarming icon

Verwarming

Er bestaan heel wat opties om je woning te verwarmen, maar welke is het meest geschikt voor jouw project? En hoe begin je aan zo’n verwarmingsinstallatie? Laat je bijstaan door het ervaren team van ZELF.
Ventilatie icon

Ventilatie

Een goed werkend ventilatiesysteem is enorm belangrijk in elke woonst. Welk type ventilatiesysteem past het best bij jouw bouwproject? Wij bieden raad, zodat je zelf aan de slag kan.

Elektriciteit

Nadat we samen jouw wensen voor elektriciteit (lichtpunten, stopcontacten, domotica,…) overlopen hebben, kan je zelf aan de slag met onze handige ZELF-bouwmodule elektriciteit.

Ruw sanitair

Onder ruw sanitair verstaan we alle technieken die de basis vormen voor je sanitaire voorzieningen. Kwaliteitsvolle materialen die jarenlang meegaan en eenvoudig zelf te installeren zijn.
Badkamers icon

Badkamer

Jouw droombadkamer eigenhandig installeren, het is mogelijk met onze ZELF-bouwmodule voor badkamers. Ontdek hoe dit proces juist in zijn werk gaat en wat er allemaal inbegrepen is in de module.

Tevreden klanten

Zelf-technieken
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Stijn BrysbaertStijn Brysbaert
14:27 01 Sep 23
Zeer tevreden over de samenwerking met dit jonge bedrijf. Vanaf het eerste contact werden alle afspraken correct nageleefd, zowel op het vlak van leveringen, demo sessies als facturatie. Ondanks enkele extra uitdagingen die onze werf leverde, bleef het team van ZELF zeer responsief en bleef het meedenken voor de juiste oplossing. Absolute aanrader!
Lieve HenckensLieve Henckens
16:51 28 Aug 23
Jonge firma met zeer betrokken zaakvoerder die problemen oplost en een grote leerbaarheid vertoont om deze in de toekomst te vermijden
Danuta De CockDanuta De Cock
19:28 07 Jun 23
Correcte,vlotte&aangename samenwerking en begeleiding waar nodig, waardoor je ZELF tot het beste resultaat komt
Wesley KintWesley Kint
19:23 07 Jun 23
marceline de meyermarceline de meyer
10:35 07 Jun 23
Top service! Goede en duidelijke communicatie. Flexibel en flexibel in het voorschot. Zeker een aanrader!!!
Sofie De MaesschalckSofie De Maesschalck
19:14 29 May 23
js_loader