Onze aanpak voor een ZELFbouw-succes

1 Kennismakings-gesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw wensen, bespreken we het ontwerpvoorstel van de architect en adviseren we vanuit onze technische ervaring waar nodig. We overlopen samen de plannen, isolatiegegevens, … Daarna gaan we dieper in op keuzes rond afwerking zoals verlichting, verwarming en elektriciteit.

2 Studiedienst

Met bovenstaande info, gaan we aan de slag. We voeren een warmtestudie uit en maken de plannen op voor ventilatie, verwarming, elektriciteit en (ruw)sanitair. Op basis daarvan ontstaan stuklijsten die resulteren in een gedetailleerde offerte. Bij ZELF vind je geen standaard assortiment, we werken steeds op maat.

3 Legplannen

Vervolgens bieden we duidelijke legplannen aan voor vloerverwarming, ventilatie, (ruw)sanitair en elektriciteit. Zo kan je eenvoudig zelf aan de slag.

4 Toewijzing persoonlijke projectleider

Gedurende het volledige bouwproject kan je rekenen op een persoonlijk toegewezen projectleider die vlot bereikbaar is en bereid om te ondersteunen waar nodig. Naast regelmatige werfcontroles voor en tijdens het bouwproces, krijg je ook een technische uitleg na elke nieuwe levering van bouwmateriaal. ZELF bouwen met vertrouwen in jezelf, daar gaan we voor.

Persoonlijke verbouw begeleiding

Wat mag je van ons verwachten?

Controle op de werf

Uniek
Zowel voor de start van de werken, na levering van nieuw bouwmateriaal en na elke opgeleverde fase kan je op werftoezicht van de projectleider rekenen. Op die manier gebeurt er een belangrijke check voor en na de plaatsing van de technieken.

Leveringen op maat

Uniek
Bij ZELF leveren we het nodige materiaal telkens op maat van het bouwproces. Wordt de ventilatie in verschillende fases voorzien? Dan leveren wij het ventilatiemateriaal per fase en volgt de rest later. Positief voor de garantieperiode en zo ontstaan er geen misverstanden bij het plaatsen.

Technische toelichting op de werf

Na elk levermoment krijg je een technische toelichting van de ervaren projectleider over de correcte plaatsing van het materiaal.

Technische plaatsing door erkend installateur

ZELF, dat betekent alle technieken onder één dak. Onze erkende installateurs staan paraat om je bij te staan bij moeilijkere werken, zoals het installeren van een warmtepomp, gascondensatieketel, ventilatie unit of elektriciteitskast.

Eenvoudig retourbeleid

Uniek
We leveren materiaal zoals kabels en leidingen steeds met een ruime zelfbouwmarge. Het teveel aan materiaal komen wij na de werken zelf ophalen en wordt terugbetaald.

Correcte service

Naast een vlotte begeleiding nemen we alle verantwoordelijkheid op ons wat de garantie op werkzaamheden betreft. Ook voor onderhoud kan je na de werken bij ons terecht. Tot slot werken we met duidelijke, transparante communicatie en offertes. We doen wat we beloven, daar kan je vanop aan.

Chape en isolatie

Uniek

Geen gedoe om extra zaken te regelen. Bij ZELF heb je één aanspreekpunt voor je volledige zelfbouwproject. Wij zorgen ervoor dat ook de chapewerken en isolatie zonder enige zorgen gebeuren.

Meer info over onze aanpak

Tevreden klanten

Zelf-technieken
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Stijn BrysbaertStijn Brysbaert
14:27 01 Sep 23
Zeer tevreden over de samenwerking met dit jonge bedrijf. Vanaf het eerste contact werden alle afspraken correct nageleefd, zowel op het vlak van leveringen, demo sessies als facturatie. Ondanks enkele extra uitdagingen die onze werf leverde, bleef het team van ZELF zeer responsief en bleef het meedenken voor de juiste oplossing. Absolute aanrader!
Lieve HenckensLieve Henckens
16:51 28 Aug 23
Jonge firma met zeer betrokken zaakvoerder die problemen oplost en een grote leerbaarheid vertoont om deze in de toekomst te vermijden
Danuta De CockDanuta De Cock
19:28 07 Jun 23
Correcte,vlotte&aangename samenwerking en begeleiding waar nodig, waardoor je ZELF tot het beste resultaat komt
Wesley KintWesley Kint
19:23 07 Jun 23
marceline de meyermarceline de meyer
10:35 07 Jun 23
Top service! Goede en duidelijke communicatie. Flexibel en flexibel in het voorschot. Zeker een aanrader!!!
Sofie De MaesschalckSofie De Maesschalck
19:14 29 May 23
js_loader