Zelfbouw Verwarming

Efficiëntie en Duurzaamheid voor Jouw Project

Verwarmingsmodules voor Zelfbouw

Zelf technieken verwarming

Bij ZELF begrijpen we dat je graag zelf de handen uit de mouwen steekt bij het creëren van jouw ideale verwarmingsinstallatie. Daarom bieden we een breed scala aan zelfbouwpakketten aan. Een van onze modules is ons zelfbouwpakket verwarming.

Of je nu op zoek bent naar een centrale verwarmingssysteem, vloerverwarming, radiatoren of een warmtepomp, wij hebben de oplossing die het beste bij jouw behoeften past. Dankzij onze module kan je de verwarming zelf plaatsen.

Warmtepompen Duurzaam en Efficiënt

Duurzaam en Efficiënt

Onze warmtepompen zijn de ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en energiezuinige verwarmingsoplossing.

Warmtepomp Geothermie (water/water)

Met ons geothermisch warmtepompsysteem, dat gebruikmaakt van de constante bodemtemperatuur, kun je je woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en koelen. Dankzij het hoge rendement en de passieve koeling optie in de zomer, geniet je het hele jaar door van een aangename temperatuur in huis.

Warmtepomp (lucht/water)

Als je budget beperkter is, biedt onze lucht-water warmtepomp een uitstekend alternatief. Deze maakt gebruik van buitenlucht om efficiënt warm water te produceren, dat via sanitair of de centrale verwarming je huis verwarmt.

Door een warmtepomp te combineren met zonnepanelen, kun je bovendien grotendeels energie onafhankelijk worden en het E-peil van je woning aanzienlijk verlagen. Onze warmtepompen kunnen perfect gecombineerd worden met vloerverwarming of ventiloconvectoren, afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw bouwproject.

Gascondensatieketel

EFFICIËNTIE EN BETROUWBAARHEID

Als je de voorkeur geeft aan verwarming op gas, is een gascondensatieketel een verantwoorde keuze. Deze condensatieketel biedt een hoog rendement, laag energieverbruik en een compacte installatie, wat nog steeds veel bouwers aanspreekt.

Met een gascondensatieketel kun je optimaal gebruikmaken van vloerverwarming of radiatoren om je huis op de gewenste temperatuur te houden. Ons team helpt je graag bij het bepalen welk afgiftesysteem het beste past bij jouw bouwproject.

Welke oplossing past het beste bij jouw zelfbouwproject?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Samen bekijken we wat ideaal is om jouw droomwoning van verwarming te voorzien.

Optimaal comfort en vertrouwde kwaliteit

Bij ZELF geloven we in het bieden van hoogwaardige zelfbouwpakketten en ondersteuning van begin tot eind. Laat je bijstaan door onze experten om je te helpen bij het kiezen van de juiste verwarmingsoplossing en tijdens de installatie door de begeleiding van een vakman.

We bieden niet alleen een uitgebreid assortiment aan verwarmingstoestellen, maar ook deskundig advies om ervoor te zorgen dat je het meeste uit jouw verwarmingssysteem haalt.

Zelfbouw verwarming - geothermische warmtepomp

Chape en isolatie

Uniek

Bij ZELF denken we aan alles met onze unieke services.

Geen gedoe om extra zaken te regelen. Bij ZELF heb je één aanspreekpunt voor je volledige zelfbouwproject. Wij zorgen ervoor dat ook de chapewerken en isolatie zonder enige zorgen gebeuren.

ZELFbouw verwarming

Een Investering in de Toekomst

Zelfbouw verwarming - lucht/water warmtepomp

Door te kiezen voor zelfbouw verwarming kun je niet alleen besparen op de installatiekosten, maar ook op lange termijn kan je profiteren van lagere energierekeningen. Bovendien heb je volledige controle over het proces en kun je de verwarmingsinstallatie aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften.

We bieden niet alleen een uitgebreid assortiment aan verwarmingstoestellen, maar ook deskundig advies om ervoor te zorgen dat je het meeste uit jouw verwarmingssysteem haalt.

Ga voor ZELFbouw verwarming en bespaar

Bij ZELF zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zelfbouwpakketten voor verwarming, zodat je zelf aan de slag kunt en tegelijkertijd kunt besparen op kosten. Of je nu kiest voor een warmtepomp, een gascondensatieketel of een ander verwarmingssysteem, wij bieden de oplossingen die bij jou passen. Met als doel je huis verwarmen en te zorgen voor een thuis.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw verwarming project te bespreken en de mogelijkheden van zelfbouw te ontdekken. Laat ons samen bepalen welk zelfbouwpakket het beste bij jouw wensen en behoeften past. Maak van jouw huis een warme thuis met zelfbouw verwarming van ZELF.

Ik wens meer info over deze ZELF-bouwmodule.

Tevreden klanten

Zelf-technieken
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Stijn BrysbaertStijn Brysbaert
14:27 01 Sep 23
Zeer tevreden over de samenwerking met dit jonge bedrijf. Vanaf het eerste contact werden alle afspraken correct nageleefd, zowel op het vlak van leveringen, demo sessies als facturatie. Ondanks enkele extra uitdagingen die onze werf leverde, bleef het team van ZELF zeer responsief en bleef het meedenken voor de juiste oplossing. Absolute aanrader!
Lieve HenckensLieve Henckens
16:51 28 Aug 23
Jonge firma met zeer betrokken zaakvoerder die problemen oplost en een grote leerbaarheid vertoont om deze in de toekomst te vermijden
Danuta De CockDanuta De Cock
19:28 07 Jun 23
Correcte,vlotte&aangename samenwerking en begeleiding waar nodig, waardoor je ZELF tot het beste resultaat komt
Wesley KintWesley Kint
19:23 07 Jun 23
marceline de meyermarceline de meyer
10:35 07 Jun 23
Top service! Goede en duidelijke communicatie. Flexibel en flexibel in het voorschot. Zeker een aanrader!!!
Sofie De MaesschalckSofie De Maesschalck
19:14 29 May 23
js_loader