Ruw sanitair

Ruw Sanitair buizen van Henco - ZELF Technieken

Onder ruw sanitair verstaan we alle technieken die de basis vormen voor je sanitaire voorzieningen. Kwaliteitsvolle materialen die jarenlang meegaan en eenvoudig zelf te installeren zijn. Met de ZELF ruw sanitair modules kan je gerust zijn.

Aanvoerleidingen

Inbouwdozen, collectoren, koppelingen, kranen, … Sanitair materiaal moet aan heel wat kwaliteitseisen voldoen. ZELF staat je bij tijdens het installeren van je sanitaire leidingen.

Afvoerleidingen

Afvoerleidingen installeren en/of in muren wegwerken is een heel eenvoudig zelf uit te voeren klus. We werken in onze buizen met een praktisch kliksysteem, dat daarnaast ook volledig recycleerbaar is.

Regenwatervoorziening

Heb je bij jouw renovatie- of nieuwbouwproject ook een regenwatervoorziening overwogen? Vang regenwater op, filter en verspreid het vervolgens doorheen je huis. Vraag gerust meer info rond onze ecologische regenwaterpompen.

Waterbehandeling

Ook een antikalksysteem (vb. waterontharder) zit in ons ZELF-bouwaanbod. Voeg het toe aan je sanitaire voorzieningen om kalkaanslag te voorkomen. Zo vermijd je verstopte leidingen en aangetaste kranen en verhoog je de levensduur van je toestellen.

Chape en isolatie

Uniek

Bij ZELF denken we aan alles met onze unieke services.

Geen gedoe om extra zaken te regelen. Bij ZELF heb je één aanspreekpunt voor je volledige zelfbouwproject. Wij zorgen ervoor dat ook de chapewerken en isolatie zonder enige zorgen gebeuren.

Ik wens meer info over
deze ZELF-bouwmodule

Tevreden klanten

Zelf-technieken
5.0
Gebaseerd op 8 beoordelingen
powered by Google
Stijn BrysbaertStijn Brysbaert
14:27 01 Sep 23
Zeer tevreden over de samenwerking met dit jonge bedrijf. Vanaf het eerste contact werden alle afspraken correct nageleefd, zowel op het vlak van leveringen, demo sessies als facturatie. Ondanks enkele extra uitdagingen die onze werf leverde, bleef het team van ZELF zeer responsief en bleef het meedenken voor de juiste oplossing. Absolute aanrader!
Lieve HenckensLieve Henckens
16:51 28 Aug 23
Jonge firma met zeer betrokken zaakvoerder die problemen oplost en een grote leerbaarheid vertoont om deze in de toekomst te vermijden
Danuta De CockDanuta De Cock
19:28 07 Jun 23
Correcte,vlotte&aangename samenwerking en begeleiding waar nodig, waardoor je ZELF tot het beste resultaat komt
Wesley KintWesley Kint
19:23 07 Jun 23
marceline de meyermarceline de meyer
10:35 07 Jun 23
Top service! Goede en duidelijke communicatie. Flexibel en flexibel in het voorschot. Zeker een aanrader!!!
Sofie De MaesschalckSofie De Maesschalck
19:14 29 May 23
js_loader